مکانهای جذاب

مکانهای جذاب

مکانهای جذاب

مکانهای جذاب

مکانهای جذاب

کلمات کلیدی

قهوه ایلی

تور بدروم ارزان

درخواست وقت سفارت کشور قبرس

تعیین وقت سفارت قبرس برای ویزای تجاری

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای توریستی

تعیین وقت سفارت قبرس برای دریافت ویزای تحصیلی

وقت سفارت کشور اوکراین برای روادید تیپ c

مدارک لازم برای اخذ وقت سفارت کشور اوکراین

صدور ویزای اوکراین

دریافت وقت سفارت برای اخذ ویزای توریستی اوکراین

چگونگی دریافت وقت سفارت سوئد از ایران

نحوه خرید وقت سفارت کشور سوئد

دریافت وقت سفارت از کشور سوئد

بررسی مدارک پس از وقت سفارت

چند توصیه برای وقت سفارت کشور لهستان

وقت سفارت لهستان برای ویزای توریستی

مدارک ویزا و وقت سفارت لهستان

ویزا تجاری استونی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا استونی

انواع ویزا های کشور استونی

وقت سفارت سوئیس در خصوص ویزای توریستی

مدارک وقت سفارت سوئیس

زمان مناسب درخواست وقت سفارت سوئیس

تاثیر دعوتنامه در وقت سفارت سوئیس

دریافت وقت سفارت جهت سفر با هدف های خیرخواهانه و داوطلبانه

دریافت وقت سفارت برای ویزای بازدید خانواده یا دوستان

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی جهت شرکت در همایش و کنفرانس ها

دریافت وقت سفارت آفریقای جنوبی برای ویزای تحصیلی

وقت سفارت فرانسه برای کار

وقت سفارت فرانسه برای تحصیل

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

مهاجرت به کانادا

 

به منظور درخواست مهاجرت به کانادا ماهر تحت برنامه فدرال مهارت های تجاری، متقاضی باید تعدادی از الزامات را برآورده کند. اولا برای واجد شرایط بودن این برنامه، متقاضی باید:

مهاجرت به کانادا    
برنامه ریزی برای زندگی در خارج از کبک
    
به کانادا مجاز نیست
    
ظرف پنج سال از تاریخ درخواست حداقل دو سال تجربه کاری در یک تجارت ماهر را به پایان رسانده است. در صورتی که:
        
آنها طی یک دوره دو ساله 30 ساعت در هفته کار می کردند
        
آنها طی یک دوره چهار ساله 15 ساعت در هفته کار می کردند
        
یک پیشنهاد برای اشتغال تمام وقت برای کارهایی که در طی حداقل یک سال مهاجرت به کانادا می شود و یا دارای مدرک تحصیلی در یک تجارت ماهر است که توسط یک دولت استانی صادر شده است.

 

مهاجرت به کانادا



الزامات تحصیلی برای برنامه حرفه ای فاعلی

برای برنامه فدرال مهارت های حرفه ای نیازی مهاجرت به کانادا آموزش وجود ندارد. با این حال، متقاضیان اگر در صورتی دارند دارای شانس بیشتری برای موفقیت باشند:

    
دبیرستان کانادایی یا دیپلم متوسطه OR،
    
یک دیپلم دبیرستان یا دیپلم پس از یک دوره مهاجرت به کانادا یک گزارش تایید شده توسط شهروندی و مهاجرت کانادا نشان می دهد که دیپلم خارجی معادل دبیرستان یا دیپلم دبیرستان کانادا است.

الزامات زبان مورد نیاز برای برنامه تجاری ماهر فدرال

تمام متقاضیان تحت این برنامه باید یک آزمون زبان برای اثبات اینکه دارای توانایی زبان کافی برای موفقیت در کانادا هستند، باید برگزار شود. آزمون های زبان توانایی های متقاضی را در رابطه با:

    
استماع
    
صحبت کردن
    
خواندن
    
نوشتن

به منظور واجد شرایط بودن برنامه تجاری ماهر فدرال، یک متقاضی باید یک آزمون زبان مورد تایید دولت گرفته و بدست آورد.

    
حداقل سطح معیار زبان کانادایی 5 برای صحبت کردن و گوش دادن
    
حداقل سطح معیار زبان کانادایی 4 برای خواندن و نوشتن

تمام متقاضیان باید نتایج آزمون زبان خود را در مشخصات ورود اکسپرس خود داشته باشند. علاوه بر این، نتایج آزمون زبان تنها در اقامت دائم می تواند در صورت درخواست کمتر از دو ساله باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد آزمونهای زبان رسمی و سیستم سنجش زبان کانادایی، اینجا کلیک کنید.
معامله واجد شرایط برای برنامه تجاری ماهر فدرال

متقاضیان برنامه تجاری ماهر فدرال باید بتوانند نشان دهند که تجارب تجارتی آنها در یکی از دسته بندی های دسته بندی ملی شغلی ذکر شده در زیر آمده است.

    
کارهای صنعتی، برق و ساخت و ساز (گروه 72)
    
تعمیر و نگهداری و تجهیزات عملیات معاملات (گروه 73)
    
سرپرستان و مشاغل فنی در منابع طبیعی، کشاورزی و تولیدات مرتبط (گروه 82)
    
سرپرستان پردازش، ساخت و ابزارهای نرم افزاری و اپراتورهای کنترل مرکزی (گروه 92)
    
آشپز و آشپز (گروه 632)
    
قصابی ها و نانوایی ها (گروه 633)

برای تعریف رسمی اشخاص ذکر شده در بالا، اینجا را کلیک کنید.

تبصره: متقاضیان ممکن است شامل همسر یا شریک زندگی مشترک خود در برنامه های خود باشند. به شدت توصیه می شود که عضو روابطی که بیشترین احتمال برآورده شدن الزامات واجد شرایط ذکر شده را به عنوان متقاضی اصلی اعمال می کند. شریک زندگی مشترک هر فردی است که بیش از یک سال با متقاضی در رابطه زناشویی زندگی کرده است. روابط عرفی ممکن است شامل همسران همجنسگرای یا طرف مقابل باشد.

کارفرمایان علاقه مند: لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

کاندیداهای مورد علاقه: با کسب امتیاز سنجی رایگان در کانادا، با ما در تماس باشید. ما در عرض 1-2 روز کاری به ارزیابی ما ارایه خواهیم داد.
مهاجرت به کانادا

  • ۹۶/۰۹/۱۱
  • معرفی مکانهای جذاب معرفی مکانهای جذاب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی